fbpx
 

Usluge

New story media / Usluge
Naše usluge

Društvene mreže

Koliko su vam u poslovanju bitni kanali poput Facebook-a, Instagram-a, website-a ili email-a? Ukoliko jesu, da li znate kako da iskorisite njihov pun potencijal i vidite vrhunske rezultate na kraju svakog meseca?

Dizajn

Verujemo da ste imali situacije kada vam je bio potreban dobar dizajn, za bilo koje potrebe, i za što kraće vreme. U takvim situacijama ste spremni da platite kvalitet, iskustvo i ozbiljan rad koji će svakog ostaviti bez teksta.

Web Rešenja

Nudite kvalitetnu uslugu ili veoma dobre proizvode i bitno vam je da taj utisak prenesete i na potencijalne kupce preko responzivnog, lepo dizajniranog i brzog sajta koji će još više da doprinese ugledu vaše firme?

Email marketing

Aktivni ste na društvenim mrežama, imate sajt, čak možda radite promocije na Google-u, ali i dalje ne radite email marketing? Iz našeg iskustva, biznisi koji aktivno vode email kampanje imaju bar 47% bolje rezultate.

Društvene mreže 0
Email marketing 0
Dizajn 0
Web rešenja 0

Vaše zdravlje

Pošaljite nam email ili nas okrenite i hajde zajedno da proverimo zdravlje vašeg biznisa na internetu? Ako ste zdravi, odlično! Ako i niste baš, možemo odmah pronaći lek za vas.

POZOVITE NAS